Handlevogn 0 varer 0,00 inkl. mva.


Velkommen til Stoke City Supporters Branch Norway  sin nettbutikk


Stoke City Supporters Branch Norway inngår samarbeid med Briskeby Media!Slik bestiller du i vår egen nettbutikk:

Stoke City Supporters Branch Norway jobber kontinuerlig for å gi supporterne nye og gode tilbud. Vi har inngått en avtale med Briskeby Media om salg av supporterklubbens egne effekter. Briskeby Media har lang erfaring på feltet og har flere ledende firmaer i Norge som kunder.


Daglig leder og eier er ingen ringere enn Stein Kollshaugen, som i perioden 1979 til 1990 herjet rundt på norske fotballbaner, han fikk også 18 landskamper. Stein kjenner fotballen fra innsiden,  i tillegg til en lang karriere med eget firma og nettsalg av ulike produkter.


Vi starter opp med 6 produkter som legges ut for salg, så får vi se om vi utvider etter hvert, det er planen. Dersom du har forslag, send gjerne en mail til morten@stoke.no


Å bestille er meget enkelt. Klikk deg videre på denne linken:


http://nettbutikk.briskebymedia.no/stoke/


Da kommer du rett inn på supporterklubbens egen bestillingsside.  Dette er en vanlig nettbutikk.


Se bort fra login og passord - her er det bare å gå rett på produktene. Trykker du på «Klær» og «Åpne» - så får du opp ulike størrelser. Klikk og bestill for hver størrelse. Med «Tilbehør» så klikker du antall ganger = antall produkter av hver sort.


Se så - og kontroller HANDLEKURVEN - i øverste høyre hjørne på siden. Så fortsetter du med betaling, som i øvrige nettbutikker.


Frakt er kroner 120,- så her lønner det seg å samle opp litt når du bestiller.


Så er det bare å vente noen dager - og så har du den norske supporterklubbens egne produkter i hende om kun kort tid.


 

Styret i SCSBN